Zebra tour Logo

Termeni și Condiții de Utilizare a Site-ului zebratur.md

1. Introducere

Acest document stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului web zebratur.md (denumit în continuare "Site-ul"). Accesul și utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții.

2. Informații Despre Site

Site-ul este administrat de agenția de turism Zebra Tur (denumită în continuare "Agenția"). Site-ul permite utilizatorilor să caute și să compare oferte de turism de la diverși turoperatori de încredere. Pretul afisat in Euro pe site este informativ, Agenția acceptă spre plată doar MDL, iar plata se face la cursul comercial din ziua achitării, stabilit de tur-operatorul la care este făcută rezervarea!

3. Actualizarea Informațiilor

Informațiile afișate pe Site sunt actualizate periodic, în funcție de disponibilitatea datelor de la turoperatori. Cu toate acestea, este posibil ca anumite informații să nu fie actualizate la timp.

4. Caracterul Informativ al Informațiilor

Informațiile prezentate pe Site au un caracter informativ și pot suferi modificări. Detaliile afișate pe site trebuie confirmate cu un manager al Agenției.

5. Drepturi de Autor

Conținutul Site-ului, inclusiv textul, imaginile, logo-urile și alte elemente de design, este protejat de legea drepturilor de autor. Utilizarea neautorizată a oricărui element de conținut este interzisă.

6. Responsabilități

Agenția nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele erori sau inexactități ale informațiilor afișate pe Site. De asemenea, Agenția nu este responsabilă pentru daunele de orice natură cauzate de utilizarea Site-ului.

7. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Agenția își rezervă dreptul de a modifica oricând termenii și condițiile de utilizare a Site-ului. Utilizatorii sunt sfătuiți să consulte periodic această secțiune pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

8. Legislație Aplicabilă

Termenii și condițiile de utilizare a Site-ului sunt guvernați de legislația Republicii Moldova.

9. Contact

Pentru orice informații sau nelămuriri cu privire la Site, utilizatorii pot contacta Agenția la numărul de telefon +373 78 326 222.

10. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Accesarea și utilizarea Site-ului implică acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor de utilizare.

11. Alte Prevederi

Agenția își rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe funcționarea Site-ului, cu sau fără notificare prealabilă.

12. Dispoziții Finale

Termenii și condițiile de utilizare a Site-ului constituie înțelegerea completă dintre utilizator și Agenție cu privire la utilizarea Site-ului.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact