Zebra tour Logo

Odihna Bulgaria 2024

Alegeti perioada, numarul turistilor, tipul de hotel si de alimentare (utilizati filtre precum prima linie, umbrele si sezlonguri gratuite)

Toate preturile sunt actuale, pentru a rezerva va rugam sa ne contactati!

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in BULGARIA cu Zebra Tur

Bulgaria, situată în sud-estul Europei, în inima peninsulei Balcanice, te invită să descoperi o țară plină de diversitate și frumusețe. Cu plajele sale întinse pe coasta Mării Negre, peisajele sale montane deosebite și o istorie bogată, Bulgaria reprezintă o destinație ideală pentru vacanța ta.

Coasta bulgărească a Mării Negre te așteaptă cu plaje nisipoase și stațiuni turistice populare, cum ar fi Sunny Beach, Nessebar și Albena, unde te poți relaxa și bucura de soare și mare. Nessebar, un oraș vechi încântător, este cunoscut pentru vestigiile sale antice și bisericile sale bizantine, fiind inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO.

Pe lângă frumusețile litoralului, Bulgaria îți oferă o aventură în inima munților săi, cum ar fi Rila și Pirin, cu peisaje spectaculoase și parcuri naționale protejate. Aici, poți practica drumeții, ciclism montan sau schi, în funcție de sezon, și vizita monumente istorice, precum mănăstirea Rila, cea mai mare și mai veche mănăstire din Bulgaria.

Capitala Sofia, cu o istorie care se întinde pe peste 2.000 de ani, te va încânta cu o varietate de atracții turistice, precum Catedrala Alexandr Nevski, Biserica Rotonda Sfântul Gheorghe și Muzeul Național de Istorie. De asemenea, nu rata ocazia de a explora orașe ca Plovdiv și Veliko Tarnovo, fiecare cu propriul său farmec și moștenire istorică.

Bucătăria bulgărească, cu influențe balcanice și mediteraneene, te va încânta cu preparate delicioase precum banitsa, kavarma și salată șopska. Vinurile locale, produse în numeroasele podgorii ale țării, completează perfect experiența culinară.

Fie că ești în căutarea unei vacanțe la malul mării, a unei aventuri în munți sau a unei experiențe culturale, Bulgaria te va surprinde plăcut cu varietatea sa de atracții și activități, oferindu-ți o vacanță memorabilă.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact