Zebra tour Logo

Descoperă Frumusețea Montană a Europei: Vacanțe de Neuitat în România, Bulgaria și Andorra!

Colaborăm cu o selecție vastă de hoteluri pentru a ne asigura că îndeplinim toate dorințele și preferințele dvs. Beneficiați de cele mai bune prețuri și pachete personalizate, concepute special pentru a satisface orice cerință. Alegeți calitatea și diversitatea serviciilor noastre și lăsați-vă ghidați spre vacanța perfectă de către experții de la Zebratur

ROMÂNIA

Carpații Misterioși și Magici
În inima Europei de Est, România se mândrește cu un lanț montan impresionant, Carpații, care oferă peisaje pitorești, stațiuni montane de lux și tradiții locale autentice.

  • Brașov și Poiana Brașov: La poalele Muntelui Tâmpa, Brașovul îmbină istoria medievală cu aventura montană, în timp ce Poiana Brașov este un paradis pentru schiori.

  • Sinaia: Supranumită "Perla Carpaților", Sinaia te îmbie cu palate regale, precum Peleș, și cu pârtii de schi de calibru mondial.
  • Maramureș: O escapadă în această regiune înseamnă o călătorie în timp, unde tradițiile și meșteșugurile sunt păstrate vii în satele montane.

Avem oferte cu autocarul și cu mașina personală

BULGARIA

Frumusețea Neașteptată a Balcanilor
Îmbinând tradiția cu modernitatea, munții Bulgariei sunt o destinație perfectă pentru cei care caută aventură, relaxare și cultura în inima Balcanilor.

  • Bansko: Cunoscută pentru pârtiile sale excelente și stațiunile moderne, Bansko este o destinație preferată pentru schiori și snowboarderi din întreaga Europă.

  • Borovets: Una dintre cele mai vechi stațiuni montane, oferind posibilități diverse de sporturi de iarnă și trasee montane pentru drumeții.

  • Parcul Național Rila: Acasă la cele șapte lacuri glaciare Rila și la faimosul mănăstire Rila, este un loc ideal pentru drumeții și contemplare.

Avem oferte cu autocarul și cu mașina personală

ANDORRA

Perla ascunsă a munților Pirinei
Înconjurată de munții Pirinei, Andorra este o țară care surprinde printr-o combinație de schi de calibru mondial, shopping de lux fără taxe și spa-uri montane revigorante.

  • Grandvalira: Cea mai mare zonă de schi din Pirinei, cu peste 210 km de pârtii, ideală pentru schiorii și snowboarderii de toate nivelurile.

  • Vallnord: Un complex pentru iubitorii de sporturi de iarnă și de vară, oferind trasee pentru ciclism montan și drumeții pe timpul verii.

  • Capitala Andorra la Vella: Combinația dintre arhitectura modernă și cea tradițională, cu multe opțiuni de shopping și restaurante de înaltă clasă.

Avem oferte cu Zbor din Chișinău

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact