Zebra tour Logo

Odihna Zanzibar 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot 
crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}
Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in ZANZIBAR cu Zebra Tur

Insula Zanzibar, situată în Oceanul Indian, este o bijuterie a Africii de Est, cunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, apele cristaline și istoria sa fascinantă. Acest paradis tropical reprezintă o adevărată oază de relaxare și aventură, atrăgând călători din întreaga lume în căutarea unei experiențe exotice de neuitat.

Plaje de Nisip Alb și Apă Turcoaz

Zanzibar este binecuvântată cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. Nisipul alb ca zăpada și apele turcoaz creează un decor idilic pentru relaxare și plimbări romantice de-a lungul malului. Cu palmieri înalți care se apleacă ușor spre apă, plajele din Zanzibar sunt cu siguranță un paradis pentru iubitorii de soare și natură.

Top 5 plaje in Zanzibar

  1. Bwejuu - Este o plajă distinctivă, cunoscută pentru atmosfera sa locală, cu palmieri și căsuțe din coral acoperite cu paie.
  2. Nungwi - Aceasta este o plajă cu nisip alb, fin și moale, iar apa este caldă și calmă, fără valuri mari.
  3. Jambiani - O plajă remarcabilă și liniștită, cu stele de mare și scoici, unde uneori poți observa elegantele egrete.
  4. Pongwe - Are forma unei semilune și este un loc ideal pentru înot, datorită recifului din apropiere care asigură, de asemenea, ape curate și sigure.
  5. Michamvi-Pingwe - Aici poți explora o serie de golfuri fermecătoare, unde simți o conexiune profundă cu natura sălbatică.

Diversitatea Culturii și Istoriei

Zanzibar are o istorie bogată și o cultură fascinantă, fiind cunoscută și ca "Insula de condimente". Aici puteți explora Stone Town, un oraș istoric care a fost declarat patrimoniu mondial UNESCO, unde veți găsi străzi înguste, clădiri cu influențe arabe și indiene și piețe pline de culoare. Această combinație unică de culturi creează o atmosferă captivantă și oportunități de explorare interesante.

Cazare de Lux și Servicii Impecabile

Zanzibar oferă o gamă variată de opțiuni de cazare, de la resorturi de lux la vile private de pe plajă și opțiuni pentru bugetul mai restrâns. Resorturile de pe insulă se străduiesc să vă ofere un sejur de neuitat, cu servicii impecabile, restaurante de top și facilități pentru relaxare. Unele dintre aceste locații vă permit să vă bucurați de priveliști spectaculoase ale apusului de soare din balconul propriului bungalow.

Aventură în Natură

Pentru cei care caută aventură, Zanzibar oferă o varietate de activități, cum ar fi snorkeling, scufundări, kiteboarding și plimbări cu barca pentru a admira recifele de corali și viața marină excepțională. De asemenea, puteți explora pădurile dense și sălbatice din interiorul insulei și să faceți safari la fermele de condimente, pentru a afla despre producția locală de condimente.

Temperatura aeruluui si a apei in Zanzibar

LunăTemperatura Aerului (°C)Temperatura Apei (°C)
Ianuarie3228
Februarie3328
Martie3229
Aprilie3029
Mai2928
Iunie2827
Iulie2826
August2826
Septembrie2927
Octombrie3027
Noiembrie3128
Decembrie3228


Concluzie

Zanzibar este cu adevărat un paradis exotic care satisface toate gusturile și dorințele. Cu plaje idilice, istorie și cultură fascinante, cazare de lux și oportunități nenumărate de aventură în natură, această insulă magica din Oceanul Indian oferă o experiență de călătorie de neuitat. Vă invităm să explorați această destinație minunată și să vă bucurați de toate comorile pe care le oferă Zanzibar. Este un loc unde visele de călătorie devin realitate și unde amintirile devin veșnice.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact