Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna ALBANIA 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot
 crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in ALBANIA cu Zebra Tur

Albania, un colț de paradis din sud-estul Europei, în inima Balcanilor, te invită să explorezi frumusețile și comorile sale ascunse într-un decor de basm. Cu țărmul său impresionant, munții maiestuoși și o moștenire culturală bogată, Albania este locul perfect pentru vacanța ta.

Coasta albaneză, mărginită de apele albastre ale Mării Adriatice și Ionice, te îndeamnă să te relaxezi pe plajele sale încântătoare și să te bucuri de orașele turistice pitorești, precum Saranda, Vlora și Durrës. Aici, vei descoperi golfuri fermecătoare, plaje cu nisip fin și orașe vechi ce respiră istorie și tradiție.

Alături de frumusețea litoralului, Albania îți oferă și o incursiune fascinantă în inima munților săi falnici și a parcurilor naționale, cum ar fi Llogara și Theth. În aceste locuri, te vei bucura de peisajele naturale uimitoare, de traseele de drumeție și de oportunitățile pentru rafting pe râul Osum, cunoscut pentru canionul său impresionant.

Albania îți propune și un voiaj prin timp, de la mănăstirile ortodoxe vechi, precum Berat și Kruja, până la influențele romane și otomane care se reflectă în arhitectura și atmosfera orașelor sale. Bucătăria locală, cu influențe mediteraneene și balcanice, te va seduce cu preparate delicioase precum byrek, tavë kosi și fructe de mare proaspete.

Indiferent că ești în căutarea unei vacanțe liniștite la mare, a unei aventuri montane sau a unei experiențe culturale bogate, Albania te va încânta cu autenticitatea sa și varietatea de atracții și activități.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact