Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna GRECIA 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot
 crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in GRECIA cu Zebra Tur

Grecia, un colț de paradis în sud-estul Europei, atrage călătorii dornici să se bucure de frumusețea plajelor sale și de apele de smarald. Cu un climat mediteranean blând, Grecia oferă o atmosferă relaxantă și ospitalieră pentru a te deconecta de la agitația cotidiană.

În timp ce explorezi coastele și insulele Greciei, vei descoperi sate albe strălucitoare, cu acoperișuri albastre ce se reflectă în apele cristaline ale Mării Egee. Fiecare insulă își are propria personalitate și farmec, oferind experiențe unice, de la plimbări romantice pe plajele cu nisip fin, până la explorarea vestigiilor antice și a monumentelor istorice.

Insulele grecești sunt și ele un prilej de încântare, fie că alegi să te relaxezi pe plajele însorite din Ciclade, să te răsfeți în apele limpezi ale Insulelor Ionice sau să te pierzi în labirintul străduțelor din Insulele Dodecaneze. Grecia este un loc în care poți savura și delicatesele locale, precum suvlaki, moussaka sau gyros, în timp ce te bucuri de atmosfera caldă și prietenoasă a tavernei grecești.

Pe lângă frumusețea sa naturală și peisajele de poveste, Grecia este și o destinație perfectă pentru a te reconecta cu trecutul și a învăța despre istoria și cultura care au modelat lumea în care trăim. Indiferent dacă ești în căutarea unei escapade romantice, a unei vacanțe în familie sau a unei aventuri între prieteni, Grecia te așteaptă să-ți ofere amintiri de neuitat.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact