Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna Egipt 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot
 crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in EGIPT cu Zebra Tur

Piramidele din Egipt

Egipt, o țară cu o istorie impresionantă și o cultură încântătoare, te invită să explorezi și să te relaxezi într-un peisaj unic, unde monumentele antice coexistă armonios cu plajele sale exotice și apele cristaline ale Mării Roșii.

De-a lungul coastelor Egiptului, vei descoperi stațiuni turistice pline de viață, precum Hurghada și Sharm El-Sheikh, care atrag călătorii în căutarea unei vacanțe relaxante și aventuroase. Scufundările în recifele de corali pline de viață marină, kite-surfing-ul și excursiile cu barca cu fund de sticlă sunt doar câteva dintre activitățile care te așteaptă pe litoralul egiptean.

În timp ce savurezi soarele și briza răcoroasă a Mării Roșii, nu uita să te aventurezi în inima Egiptului pentru a descoperi comorile sale istorice și culturale. Explorând piramidele, templele antice și muzeele, vei călători în timp și vei trăi poveștile fascinante ale faraonilor și ale civilizației egiptene.

Pe lângă frumusețea sa naturală și vestigiile istorice, Egipt te îmbie și cu o bucătărie plină de arome și miresme. Degustă preparate tradiționale precum koshari, molokhia sau shawarma, în timp ce te delectezi cu atmosfera vibrantă și ospitalitatea localnicilor.

Fie că ești în căutarea unei vacanțe relaxante la malul mării, a unei aventuri culturale sau a unei experiențe unice de scufundări, Egipt îți oferă oportunitatea de a te bucura de o destinație de neuitat, plină de surprize și comori ascunse.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact