Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna DUBAI 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot
 crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in DUBAI cu Zebra Tur

Bucurați-vă de o oază de relaxare și rafinament pe malul mării în inima luxului, Dubai. Plajele sale uimitoare cu nisip fin și apa azură vă așteaptă, oferind un refugiu de vis pentru cei dornici de odihnă.

🌊 Admirați apusurile spectaculoase de soare în timp ce vă relaxați pe plajă, ascultând șoaptele valurilor care se sparg în ritm lin. Cu temperaturi blânde pe tot parcursul anului, fiecare zi este perfectă pentru a vă bucura de soare și de briza mării.

🏖 Alegeți dintr-o varietate de stațiuni de lux și hoteluri de pe malul mării, unde vă veți bucura de servicii de neegalat, piscine strălucitoare și priveliști uimitoare. Cu acces facil la plajă, veți putea să vă răsfățați la soare sau să vă relaxați la umbra palmierilor.

🍹 Bucurați-vă de cocktailuri răcoritoare și bucătărie internațională de top în restaurantele de pe plajă sau la terasele de pe faleză. Fiecare masă este o aventură culinară.

🏄‍♀️ Pentru cei activi, aventurieri sau amatori de sporturi nautice, oferta Dubaiului este vastă. Încercați-vă abilitățile la surf sau luați lecții de scufundări pentru a explora frumusețile ascunse ale lumii subacvatice.

Așadar, pregătiți-vă să vă scufundați în luxul și liniștea oferite de o vacanță la mare în Dubai. Aici, timpul încetinește, iar fiecare moment devine o experiență unică. Rezervați-vă locul sub soarele strălucitor și bucurați-vă de odihnă la malul mării ca niciunde altundeva. 🌴🌊✨

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact