Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna MUNTENEGRU 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot
 crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in MUNTENEGRU cu Zebra Tur

Muntenegru, o țară situată în sud-estul Europei, în regiunea Balcanilor, te așteaptă să descoperi frumusețile și comorile sale într-un decor de poveste. Cu coasta sa spectaculoasă, munții impresionanți și o bogată moștenire culturală, Muntenegru reprezintă o destinație perfectă pentru vacanța ta.

Coasta muntenegreană, mărginită de apele cristaline ale Mării Adriatice, te îmbie să te relaxezi pe plajele sale pitorești și să te bucuri de stațiuni turistice încântătoare, precum Budva, Kotor și Herceg Novi. În aceste locuri, vei descoperi golfuri spectaculoase, plaje cu nisip fin și orașe vechi pline de istorie și tradiție.

Pe lângă frumusețile litoralului, Muntenegru îți oferă și o aventură fascinantă în inima munților săi impunători și a parcurilor naționale, cum ar fi Durmitor și Biogradska Gora. Aici, vei fi încântat de peisajele naturale deosebite, traseele de drumeție și rafting-ul pe râul Tara, cunoscut pentru canionul său adânc și spectaculos.

Muntenegru îți oferă și o călătorie în timp, de la vechile mănăstiri ortodoxe, cum ar fi Ostrog și Morača, până la influențele venețiene și otomane care se regăsesc în arhitectura și atmosfera orașelor sale. Bucătăria locală, cu influențe mediteraneene și balcanice, te va încânta cu preparate delicioase precum pljeskavica, cevapi și fructe de mare proaspete.

Fie că ești în căutarea unei vacanțe relaxante pe litoral, a unei aventuri în munți sau a unei experiențe culturale, Muntenegru te va surprinde și încânta cu farmecul său autentic și varietatea sa de atracții și activități.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact