Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna SPANIA 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot
 crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in SPANIA cu Zebra Tur

Barcelona, capitala Cataloniei și perla Mediteranei, te invită să descoperi farmecul său unic, îmbinând armonios cultura, istoria și plajele sale spectaculoase. Alăturându-se acestei experiențe, regiunile Costa Brava și Costa Dorada, cu peisajele lor pitorești și frumusețile naturale, îți oferă o vacanță de neuitat.

Orașul Barcelona se mândrește cu o serie de capodopere arhitecturale, cele mai cunoscute fiind creațiile lui Antoni Gaudí, precum Sagrada Familia, Parc Güell și Casa Batlló. Pe lângă acestea, orașul găzduiește și alte monumente și muzee remarcabile, precum La Pedrera, Muzeul Picasso și Catedrala din Barri Gòtic.

După ce ai explorat comorile culturale ale Barcelonei, pornește într-o aventură spre Costa Brava și Costa Dorada, două dintre cele mai frumoase coaste ale Spaniei. Aici, vei descoperi stațiuni turistice populare, precum Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sitges și Salou, unde plajele cu nisip fin și apele turcoaz te îmbie la relaxare și distracție.

Costa Brava, situată la nord de Barcelona, este renumită pentru golfurile sale spectaculoase, satele medievale și peisajele stâncoase, în timp ce Costa Dorada, spre sud, te încântă cu plajele sale aurii și parcurile tematice, cum ar fi PortAventura World.

Pe lângă plajele sale însorite, regiunea îți oferă o varietate de activități, de la sporturi nautice, drumeții și golf, până la explorarea tradițiilor locale și savurarea deliciilor culinare, precum tapas, paella și vinurile catalane.

Fie că ești în căutarea unei experiențe culturale în Barcelona, a unei vacanțe relaxante pe Costa Brava sau a unei aventuri pline de distracție pe Costa Dorada, această combinație perfectă între viața urbană și plajele spectaculoase te va încânta cu varietatea sa de atracții și activități.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact