Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna CIPRU 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot 
crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in CIPRU cu Zebra Tur

Cipru, cea de-a treia cea mai mare insulă din Marea Mediterană, te invită să descoperi frumusețile și comorile sale ascunse într-un decor de poveste. Cu plajele sale însorite, apele turcoaz și o istorie străveche, Cipru reprezintă o destinație perfectă pentru vacanța ta.

Insula Cipru este mărginită de apele cristaline ale Mării Mediterane, iar plajele sale exotice și golfurile pitorești sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de soare și mare. Pe coasta cipriotă, stațiuni precum Ayia Napa, Limassol și Paphos îți oferă un mediu ideal pentru relaxare și distracție, cu o gamă largă de activități, cum ar fi sporturile nautice, scufundările și croazierele.

Pe lângă peisajele sale naturale de neegalat, Cipru este și o insulă în care istoria și mitologia își pun amprenta în mod fascinant. Explorează siturile arheologice ale vechilor orașe Paphos și Kourion, descoperă miturile și legendele care învăluie sanctuarul Afroditei, zeița frumuseții și iubirii, și bucură-te de șarmul și cultura locală în satele tradiționale, precum Lefkara sau Omodos.

Bucătăria cipriotă îți va satisface papilele gustative cu preparate delicioase, precum halloumi, souvlaki și meze. De asemenea, nu rata ocazia de a te delecta cu vinurile locale, produse în podgoriile însorite ale insulei.

Cipru îți oferă o combinație irezistibilă de plaje idilice, atracții istorice și culturale și experiențe culinare delicioase, garantând o vacanță memorabilă pentru tine și cei dragi.

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact