Zebra tour Logo

                             PREȚURILE SUNT ACTUALE!                   ALEGE O OFERTĂ, VINO CU EA DIRECT ÎN OFICIU                    ȘI BENEFICIAZĂ DE O REDUCERE! 

Odihna TUNISIA 2024

❗️Utilizați butonul de mai sus pentru a afișa mai multe oferte ☝️

Prețurile pot
 crește în:

{{_dnn}} : {{_dl}}
{{_hnn}} : {{_hl}}
{{_mnn}} : {{_ml}}
{{_snn}} : {{_sl}}

🔥Rezervează acum cu doar 20% avans ✅

Odihna la mare în Egipt oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Odihna la mare în Turcia oferte
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Egipt oferte
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Cauta bilete avia online
Odihna la mare în Grecia oferte
Cauta bilete avia online

Abonează-te la ofertele noastre fierbinți  pe TELEGRAM| 

Grupul cu oferte fierbinti telegram
Grupul de viber cu oferte fierbinti

Descoperiți cele mai atractive oferte fierbinti pentru vacanta in TUNISIA cu Zebra Tur

Odihna Tunis

Bine ați venit în Tunisia, o țară unde istoria străveche se împletește armonios cu frumusețile naturale ale Mediteranei. Cu Zebra Tur, călătoria dvs. în această perlă a Africii de Nord va fi o experiență de neuitat, plină de descoperiri și relaxare.

Plaje Idilice și Mări CristalineTunisia este faimoasă pentru litoralul său pitoresc, cu plaje nisipoase ce se întind de-a lungul coastei de azur. De la vibrantul Hammamet, până la liniștitul Djerba, fiecare plajă oferă o experiență unică. Bucurați-vă de soarele cald, apele limpezi și nisipul fin, perfect pentru zile de relaxare și distracție.

O Călătorie în IstorieTunisia este un paradis pentru iubitorii de istorie. Explorați ruinele Cartaginei, unul dintre cele mai importante orașe ale lumii antice, sau pierdeți-vă în labirintul străzilor din Medina din Tunis, un sit UNESCO de patrimoniu mondial. Fiecare colț al Tunisiei vă va povesti o parte din bogata sa istorie.

Gastronomie AutenticăCălătoria în Tunisia nu este completă fără a savura deliciile culinare locale. De la couscous-ul aromat la delicioasele fructe de mare și dulciurile tradiționale, bucătăria tunisiană este o explozie de gusturi și arome, care vă va încânta papilele gustative.

Aventuri și ActivitățiPentru cei în căutarea aventurii, Tunisia oferă o gamă largă de activități. Porniți într-un safari în deșertul Sahara, explorați orașele subterane Matmata sau aventurați-vă în scufundări pentru a descoperi lumea subacvatică fascinantă.

Siguranță și ConfortCu Zebra Tur, siguranța și confortul dvs. sunt prioritățile noastre. Vă oferim cazare de calitate, transport sigur și asistență pe tot parcursul călătoriei dvs. în Tunisia.

Oferte PersonalizateFie că sunteți în căutarea unei vacanțe relaxante la plajă, a unei escapade culturale sau a unei aventuri pline de adrenalină, Zebra Tur are pachetul perfect pentru dvs. Profitați de ofertele noastre fierbinți și planificați acum vacanța de vis în Tunisia pentru 2024!

Vizitați Tunisia cu Zebra Tur și lăsați-vă cucerit de farmecul și frumusețea sa unică!

Suntem printre primii în topul de agenții de turism din Moldova!

mun. Chișinău, str. ISMAIL 86
Luni-Vineri: 08:30 - 19:00,
Sâmbătă: 09:30-17:30
Duminică: 10:00 - 17:00

👋 Salut! Ai o întrebare sau ai nevoie de ajutor?👇
Contact